viernes, 1 de febrero de 2008

MACROURBANITZACIONS.

Totes les previsions climàtiques futures incideixen en què l’aigua i l’energia serà un bé escàs en un futur molt immediat i per tant els usuaris haurem de pagar un preu car pel seu ús; encara així els valencians continuem invertint com única aposta de futur en un tipus d’indústria turística que precisament necessita i necessitarà molta aigua, energia i territori. Es per això que pensem que els macroprojectes urbanístics que es sustenten en camps de golfs tenen un futur sostenible i per tant econòmic molt complicat, encara que a curt termini poguera donar llocs de treball i enormes beneficis econòmics als promotors.
El problema radica en saber si un territori de secà on el nivell dels pous de subministrament depèn d’unes pluges més ben escasses, podrà sustentar aquell nivell de consum tan alt; del contrari s’haurà de portar d’un altre riu o de la mar. Es duga d’ on es duga, aquesta aigua serà cara, ja que necessitarà molta energia pel seu transport i per la seua conversió en aigua potable.
Per tant enfront d’aquestes incerteses i ja que el desenvolupament econòmic tan sols urbanístic consumeix quantitats enormes de sòl, aigua i energia sense assegurar llocs de treball en un futur, pensem que s’ha de promoure indústries que mantinguen els llocs de treball a curt i a llarg termini. Som conscients que aquesta proposta no és fàcil de dur a terme, tal com ho demostra la quantitat de parcel·les buides que hi ha en els polígons del voltant, però més complicat sinó irreal és pretendre basar el creixement d’un poble en la abundància d’aigua , quan sabem que no és així ara, i tampoc ho serà en un futur.



COMISSARIA DE LA POLICIA AUTONÓMICA.

Els ciutadans de La Vall d’Alba estem d’enhorabona ja que tindrem la seu d’una comissaria de policia autonòmica. Esperem i desitgem que no siga un d’aquests projectes que cada quatre anys ens recorda el PP de la Comunitat Valenciana que farà i mai es du a terme. És per això que de quan en quan li recordarem la seua promesa, del contrari la haurem de dur a terme nosaltres en la propera legislatura.

0 comentaris: