martes, 9 de noviembre de 2010

Fernando Grande coordinador comarcal del PSPV‏

El secretari general del PSPV castellonenc i portaveu socialista a la Diputació de Castelló, Francesc Colomer, ha reunit als Consells coordinadors Comarcals per presentar més llistes i un projecte "integral" que garanteixi el "tomb" a la corporació provincial, "amb un govern socialista al capdavant que torni l'honestedat, honradesa i eficàcia a una institució terriblement tocada en l'actualitat després de quinze anys de fabrisme ".
Així s'ha expressat Colomer després de reunir amb els coordinadors comarcals per repassar la llista de les candidatures que s'estan tancant en cada un dels nou partits judicials, segons ha informat el PSPV en un comunicat.
Un dels principals objectius del PSPV de la província de Castelló és "provocar el canvi en la Diputació, com a garantia d'una millor gestió dels recursos públics, reduint dràsticament el nombre d'assessors nomenats pel PP, així com les despeses innecessàries, i centrant els esforços en impulsar les inversions per a generar ocupació i beneficiar el conjunt dels municipis, de manera imparcial i efectiva ", ha assenyalat Colomer.
En les últimes eleccions autonòmiques i municipals, el PSPV no va aconseguir el diputat en els partits judicials de Llucena, Viver i Sant Mateu "per molt poca diferència de vots", segons els socialistes. En aquest sentit, Colomer ha demanat als cinc coordinadors comarcals de Castelló que "suïn fins a l'última gota" perquè la gent "honesta i honrada faci possible el canvi que necessita la nostra província".
Colomer, que va estar acompanyat del vicesecretari Josep Martí i del secretari d'organització, Francisco Valverde, va mantenir la segona reunió des que s'han constituït els cinc consells coordinadors, cadascun dels quals està format per tres membres.
Als Ports Maestrat són Adolf Sanmartín, Pilar Diago i Gustau Viol, en l'Alcalatén-Millars, Javier Peris, Delia Valero i Roberto Salis, a Plana Alta, Fernando Grande, Manuel Luis i Lledó Babiloni, a Plana Baixa, Sebastià Roglà, mar Moros i María José Montolio, i a Alt Palància, Ana Gavarda, Gonzalo Mateo i Ramón Martínez.
Colomer ha insistit que "serà un any dur, i el PP a forçar la màquina electoral per intentar perpetuar-se en les administracions, perquè com més casos de corrupció al PP surten i quan més difícil ho tenen Camps i Fabra per evitar la banqueta dels acusats, més forcen la màquina de les trampes ".
En aquest sentit, el també portaveu socialista a la Diputació considera necessari "unir la indignació de totes les persones honrades de la província, que són conscients que el cicle del PP ha acabat, que els seus responsables a la Generalitat ia la Diputació són incapaços de treure a Castelló de la crisi, i que altres persones han d'agafar les regnes d'aquestes institucions per tornar-los el sentit comú, per acabar amb el malbaratament, els contractes als amics, les ofertes de massives i amb un esgotament absolut d'idees ".
Colomer ha demanat també que facin un esforç "porta a porta" perquè tots els ciutadans i ciutadanes "coneguin de primera mà les propostes que tenim ja elaborades, moltes de les quals ja estan en marxa en municipis en què governem".
6/11/2010

0 comentaris: