sábado, 23 de febrero de 2008

Acte de Zapatero en València

Canditats per Alacant: Bernat Soria; València,Mª Teresa Fernandez de la Vega,el President Zapatero i el candidat per Castelló, Jordi Sevilla.

Avuí a les 12 del migdia s´ha celebrat un mitin a València en el que han participat José Luis Rodríguez Zapatero, junt a la cap de llista per València, Mª Teresa Fernández de la Vega, i al president de la gestora del PSPV, Joan Lerma.

A la plaça de bous s´han congregat uns 20.000 valencians, fet que ha emocionat a la vicepresidenta, tal i com ha manifestat.
El president ha aprofitat per a llançar els missatges principals de la campanya electoral , fent un repàs a totes les metes aconseguides en aquesta legislatura (llei de depèdencia, matrimonis homosexuals, retirada de les tropes espanyoles d´Irak, 2.500 euros per nou fill...) , així com totes aquelles que ens queden per a realizar.
També ens ha recordat que la oposició feta per Rajoy en aquestos quatre anys serà recordada per sempre com la pitjor de la història, ja que no ha tingut cap interés en colaborar amb el Govern en assumptes tant importants com el terrorisme, no ha fet cap proposta sobre economía,i ha buscat sempre el interés particular per damunt de l´interés general.

0 comentaris: