miércoles, 16 de abril de 2008

Balanç de les últimes eleccions municipals (2007)

En aquest gràfic es veu la clara tendència ascendent del pspv-psoe Vall d´alba en les eleccions municipals, que ha guanyat 11 punts desde 1999.
Malgrat que el pp va fer una dura campanya tractant d´empadronar massivament, al´hora de comparar els percentatges, es demostra la decadència del partit popular en el nostre municipi, que ha baixat els mateixos 11 punts en les últimes dues legislatures.


2007

PP 1.265 vots; 9 regidors


PSOE 567 vots; 3 regidors


total votants: 1.879 (86´79%)

miércoles, 2 de abril de 2008

AL VOLTANT DE L'AIGUA.

Llegint el diari de l'ú d'abril d'aquest any ens assebentem que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha votat en contra dels projectes urbanístics que l'Ajuntament de La Vall d'Alba vol desenvolupar, així com d'altres pobles de la província, perquè no tenen els recursos hídrics suficients; en canvi la Generalitat manifesta que els projectes esmentats sí que tenen l'aigua acreditada. El que demostra la notícia és que amb la problemàtica de l'aigua no es pot jugar com sembla que s'està fent actualment. No és seriós intentar omplir la nostra província i el nostre municipi d'urbanitzacions i camps de golf, quan en l'actualitat l'organisme oficial que vetlla per la seua gestió assegura que no hi ha aigua, i això sense tenir en compte que les conseqüències del canvi climàtic comencen a percebre's lleugerament.
El debat sobre un tema tant important s'ha de fer amb idees. A la dreta política valenciana li ha anat molt bé electoralment utilitzar l'aigua de l'Ebre per a captar vots; un aigua que volen per a edificar la costa llevantina, però el que no diuen és que d'aquesta aigua tenen dret a abastir-se per a solucionar una futura sequera real, més de setze milions d'habitants. Amb aquestes dades qui es pot creure que al riu li sobra o li sobrarà tanta d'aigua.Anem alerta i no juguem amb foc, perquè ni els que residim aquí ara, tenim assegurada l'aigua en un futur.

martes, 1 de abril de 2008

El metro de suelo del polígono de la Vall d´Alba pasa a valer 30 euros en vez de 3,6

El Jurado de Expropiación Forzosa de Castelló ha valorado en 30 euros el metro cuadrado expropiado para la ampliación del polígono industrial de Vall d´Alba dentro del proyecto Unidad de Ejecución número siete del Plan Parcial de los sectores 2 a 6 y 8 del suelo urbanizable industrial.
De esta manera, el jurado da la razón a los seis propietarios que acudieron al Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) para conseguir cobrar casi 30 euros por metro cuadrado en lugar de los 3,6 euros que estimó la mercantil urbanizadora y que aprobó el equipo de gobierno del PP encabezado por el alcalde, Francisco Martínez, consistorio que intermedió en su día para que los afectados aceptasen esos poco más de 3 euros.
Llegir tota la notícia:http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008040100_2_426625__metro-suelo-poligono-Vall-dAlba-pasa-valer-euros
PUBLICAT PER: Levante, 1/4/2008