viernes, 29 de febrero de 2008

Mítin en la Casa de la Cultura



Intervenció de Mario Edo durant el mítin.




miércoles, 27 de febrero de 2008

Mitin del PSPV-PSOE Vall d´Alba

Amb motiu de les Eleccions generals, l´agrupació local del PSPV-PSOE Vall d´Alba ha organitzat un mitin en el que comptarem amb la presència de Mario Edo, regidor de l´Ajuntament de Castelló i candidat al congrés.

DIA: dijous 28 de febrer
HORA: 20:30
LLOC: Casa de La Cultura

Després de l´acte, s´oferirà un àpat per a tots els assistents.
T´ESPEREM

domingo, 24 de febrero de 2008

PSOE Vall d´Alba amb Zapatero


sábado, 23 de febrero de 2008

Acte de Zapatero en València

Canditats per Alacant: Bernat Soria; València,Mª Teresa Fernandez de la Vega,el President Zapatero i el candidat per Castelló, Jordi Sevilla.

Avuí a les 12 del migdia s´ha celebrat un mitin a València en el que han participat José Luis Rodríguez Zapatero, junt a la cap de llista per València, Mª Teresa Fernández de la Vega, i al president de la gestora del PSPV, Joan Lerma.

A la plaça de bous s´han congregat uns 20.000 valencians, fet que ha emocionat a la vicepresidenta, tal i com ha manifestat.
El president ha aprofitat per a llançar els missatges principals de la campanya electoral , fent un repàs a totes les metes aconseguides en aquesta legislatura (llei de depèdencia, matrimonis homosexuals, retirada de les tropes espanyoles d´Irak, 2.500 euros per nou fill...) , així com totes aquelles que ens queden per a realizar.
També ens ha recordat que la oposició feta per Rajoy en aquestos quatre anys serà recordada per sempre com la pitjor de la història, ja que no ha tingut cap interés en colaborar amb el Govern en assumptes tant importants com el terrorisme, no ha fet cap proposta sobre economía,i ha buscat sempre el interés particular per damunt de l´interés general.

Canvis al mítin de Vall d´Alba

El proper dijous , Francesc Colomer no podrà vindre a la Vall d´Alba a fer el mitin, tal i com veniem anunciant ,per motius d´agenda.
Pròximament us informarem des del blog, de l´hora exacta d´aquest acte.

jueves, 21 de febrero de 2008

Mítin en Vall d´Alba

Francesc Colomer

El grup socialista de Vall d´Alba estem organitzant un mitin per al proper dijous 28 de febrer.

Comptarem amb la presència de Francesc Colomer, alcalde de Benicàssim desde 2003, i diputat a les Corts Valencianes.

L´acte es celebrarà a la Casa de la Cultura , ja confirmarem l´hora en els pròxims dies.

lunes, 18 de febrero de 2008

Mitin de Zapatero


El proper dissabte 23 de febrer, J. Luis Rodríguez Zapatero farà un mitin a les 12:00 del migdia a la Plaça de bous de València .
L´agrupació local del PSPV-PSOE Vall d´Alba estarem allí, i a partir del diumenge ja podreu veure les fotos de l´acte penjades al nostre blog.

lunes, 11 de febrero de 2008

"Defender la alegría"

Aquest és el vídeoclip que la Plataforma Apoyo a Zapatero (PAZ) ha gravat amb motiu de la campanya electoral de Psoe.En ell apareixen artistes com: Concha Velasco ,Miguel Bosé,Joaquin Sabina, Joan Manuel Serrat, Víctor Manuel, Ana Belén, Soledad de Presuntos Implicados, Boris Izaguirre, Maria Barranco, Fran Perea i Gonzalo Miró.



http://www.plataformaapoyozapatero.es/

sábado, 9 de febrero de 2008

Intelectuales y artistas crean una plataforma de apoyo a Zapatero

El grupo presenta hoy un manifiesto avalado por más de 2.000 firmas
No mencionan al PSOE ni piden el voto para este partido. La Plataforma de Apoyo a Zapatero, (PAZ), que arranca hoy en el Círculo de Bellas Artes de Madrid, nace para apoyar directamente "al presidente", a José Luis Rodríguez Zapatero. Aunque se mantendrá hasta hoy el secreto sobre la identidad de quienes integran la plataforma, anoche más de 2.000 personas habían firmado el Manifiesto que se leerá esta mañana en el inicio de la serie de actividades que culminarán el 5 de marzo en un acto multitudinario al que asistirá el candidato socialista.
Los organizadores confieren a esta plataforma un aire de novedad ya que muchos de los profesionales que se han adherido nunca habían participado ni se habían decantado públicamente por una opción política. Las novedades estarán en los firmantes y asistentes del mundo universitario, científico, deportivo y empresarial. También habrá novedades en cuanto a los representantes de la cultura, del cine y de la canción.
Como anticipo, anoche se dio a conocer un vídeo que arranca en un acto del PSOE en el que la actriz Concha Velasco pide a una intérprete del lenguaje de signos para sordos que diga el nombre de Zapatero. Una V invertida sobre un ojo es la forma de identificar al presidente. Y con ese gesto aparecen, uno tras otros, personajes muy conocidos, como Miguel Bosé, Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina, Soledad Giménez, Victor Manuel, Ana Belén y los actores Fran Perea y María Barranco. Además de estos personajes famosos, en el vídeo aparecen jóvenes y mayores, ciudadanos anónimos haciendo el mismo gesto, intercalados con dos uves invertidas en rojo, que aluden de nuevo a las cejas picudas del presidente. En todos los actos públicos, Zapatero invoca su orgullo por haber aprobado La Ley de Signos para las personas sordas o con dificultades auditivas.
Pero ésta es sólo la careta de presentación de la plataforma, a cuya creación han contribuido profesionales de distintos sectores, según señaló a este periódico la cantante Rosa León. El PSOE está entusiasmado con la iniciativa, que conoce desde hace bastante tiempo y que semana a semana ha ido creciendo, según la dirección del partido.
Los impulsores de la plataforma se dirigen a la izquierda "que pueda estar indecisa respecto a quién votar" en las elecciones del próximo 9 de marzo, señala Rosa León. En el manifiesto que será leído hoy se defenderá a Zapatero por su política a favor de los derechos sociales e individuales, por "su incansable lucha por la igualdad, y por conseguir un país mejor, más moderno y tolerante".
VÍDEO PLATAFORMA APOYO A ZAPATERO:

domingo, 3 de febrero de 2008

El ministre Jordi Sevilla visita Adzeneta.


Jordi Sevilla, Ministre d´Administracions Públiques (2004-07)del govern de Zapatero,va visitar ahir Adzeneta.
Després d´un discurs en el qual va analitzar els problemes de la comarca i la estratègia de cara a les pròximes el.leccions, va compartir taula amb tots els assistens.
En la fotografia, amb Fernando Grande, el regidor socialista de Vall d´Alba.

viernes, 1 de febrero de 2008

MACROURBANITZACIONS.

Totes les previsions climàtiques futures incideixen en què l’aigua i l’energia serà un bé escàs en un futur molt immediat i per tant els usuaris haurem de pagar un preu car pel seu ús; encara així els valencians continuem invertint com única aposta de futur en un tipus d’indústria turística que precisament necessita i necessitarà molta aigua, energia i territori. Es per això que pensem que els macroprojectes urbanístics que es sustenten en camps de golfs tenen un futur sostenible i per tant econòmic molt complicat, encara que a curt termini poguera donar llocs de treball i enormes beneficis econòmics als promotors.
El problema radica en saber si un territori de secà on el nivell dels pous de subministrament depèn d’unes pluges més ben escasses, podrà sustentar aquell nivell de consum tan alt; del contrari s’haurà de portar d’un altre riu o de la mar. Es duga d’ on es duga, aquesta aigua serà cara, ja que necessitarà molta energia pel seu transport i per la seua conversió en aigua potable.
Per tant enfront d’aquestes incerteses i ja que el desenvolupament econòmic tan sols urbanístic consumeix quantitats enormes de sòl, aigua i energia sense assegurar llocs de treball en un futur, pensem que s’ha de promoure indústries que mantinguen els llocs de treball a curt i a llarg termini. Som conscients que aquesta proposta no és fàcil de dur a terme, tal com ho demostra la quantitat de parcel·les buides que hi ha en els polígons del voltant, però més complicat sinó irreal és pretendre basar el creixement d’un poble en la abundància d’aigua , quan sabem que no és així ara, i tampoc ho serà en un futur.



COMISSARIA DE LA POLICIA AUTONÓMICA.

Els ciutadans de La Vall d’Alba estem d’enhorabona ja que tindrem la seu d’una comissaria de policia autonòmica. Esperem i desitgem que no siga un d’aquests projectes que cada quatre anys ens recorda el PP de la Comunitat Valenciana que farà i mai es du a terme. És per això que de quan en quan li recordarem la seua promesa, del contrari la haurem de dur a terme nosaltres en la propera legislatura.